Aulwa

GUDc

GUDc is de eerste universitaire dansvereniging in België met als missie de danssport te promoten onder de Gentse studenten. Naast onze vaste lessenreeksen in vier verschillende dansstijlen, organiseren we ook tal van studentikoze activiteiten. Zo organiseren we onder andere workshops in unieke dansstijlen (denk aan: paaldans, dancehall of lindy hop), café-avonden en een dansgala. Heb je zin om je uit te leven, trek alvast je dansschoenen aan want bij ons ben je aan het juiste adres!

Ons aanbod bestaat dus uit vier verschillende dansstijlen: Ballroom & Latin, Modern, Urban en Girly. Op maandag en donderdag organiseren we lessen Ballroom & Latin, gedoceerd Dennie De Bremaecker. Deze lessen zijn opgesplitst in drie niveaus: beginners, brons en diamant. Op maandag wordt er Modern gedoceerd door Sam Dewilde en deze groep is opgesplitst in twee niveaus: beginners en advanced. Dinsdag zijn er lessen Urban en Girly en beiden worden gedoceerd door Sofie Verheyden. Aan het begin van een semester ben je welkom om een proefles te volgen van iedere dansstijl en zo te achterhalen of dansen ook iets voor jou is! Alle info over proeflessen en gewone lessen wordt meegedeeld op onze website en op onze Facebook- en Instagrampagina.

We werken sinds academiejaar 2019-2020 ook soms samen met andere verenigingen om voor hun leden speciale dansworkshops te organiseren. Zo hebben we al workshops Swing en Cha Cha Cha georganiseerd! Er zijn natuurlijk nog vele andere dansstijlen mogelijk dus als jij als vereniging hierin geïnteresseerd bent, stuur dan zeker een mailtje naar info@gudc.be.

Als je nog verdere vragen hebt voor ons, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren via Facebook, Instagram, mail (info@gudc.be) of postduif!

Hopelijk tot in één van onze lessen!