Aulwa

GUDc

GUDc is de eerste universitaire dansvereniging in België, met als missie de danssport te promoten onder studenten. Naast onze vaste lessenreeksen organiseren we ook tal van activiteiten, waaronder workshops in andere dansstijlen en activiteiten zoals een filmavond, dansgala of caféavond. Heb je zin om je uit te leven, trek alvast je dansschoenen aan, want bij ons ben je aan het juiste adres!

We bieden drie verschillende dansstijlen aan voor studenten in Gent. Op maandag en donderdag zijn er de lessen van ballroom en latin, gegeven door Dennie De Bremaecker. Op maandag wordt er modern gegeven door Sam Dewilde, en dinsdag is er urban, gegeven door Sofie Verheyden.

Aan het begin van elk semester is er ook altijd een proefles, zodat je eens kan komen proeven van onze lessen om te zien of het iets voor jou is. Als je al eens op voorhand wil kijken naar hoe de choreografieën eruit zien, kan je ons vinden op Instagram.

We werken sinds academiejaar 2019-2020 ook soms samen met andere verenigingen om voor hun leden speciale dansworkshops te organiseren. Zo hebben we in voorbereiding voor enkele galabals al swingworkshops georganiseerd. Er zijn natuurlijk nog vele andere dansstijlen mogelijk, dus als jij als vereniging hierin geïnteresseerd bent, stuur dan zeker een mailtje.

Alle info over proeflessen en gewone lessen wordt meegedeeld op onze website en op onze facebookpagina.

Als je nog verdere vragen hebt voor ons, staan we altijd klaar om die te beantwoorden via persoonlijk bericht op onze facebookpagina, en via mail.

Hopelijk tot in één van onze lessen!